Bună, sunt BIAssist!

sa-ne-prezentam-biassistNumele meu este Bertalan István, iar împreună cu echipa mea suntem BIAssist. Sunt consultant în materie de marketing şi publicitate pentru companii mici şi medii. Dacă vei citi acest site vei afla mai exact: cine sunt, ce îţi pot oferi şi la ce să te aştepţi dacă vei colabora cu mine.

Serviciile de consultanţă pot avea foarte multe forme, dar scopul este unul singur şi aceeaşi: creşterea numărului de prospectanţi şi transformarea lor în clienţi potenţiali pentru afacerea ta. Atât pe online cât şi pe offline, îţi voi “arăta” calea prin care afacerea ta se va mişca înainte. Nu doar îţi “arăt”, dar şi te ajut în implementarea strategiei propuse.

Consider, că acum, în această economie instabilă nu îţi poţi permite de a nu face nimic, de aceia îmi permit să îţi dau un sfat: fă o cât mai repede. Cu mine, cu altcineva sau chiar singur!. În loc să te tot întrebi oare ce se întâmplă cu afacerea mea, de ce nu mai merge, mai bine ACŢIONEAZĂ!

În cazul în care cauţi un alt mod de a comunica cu clienţii tăi, deoarece şi-au schimbat comportamentul în procesul de cumpărare – ai ajuns unde trebuie !

În cazul în care eşti aici deoarece te gândeşti dacă nu cumva ar fi un alt grup ţintă, o altă piaţă de desfacere care ar merită atacată, cred deasemenea ca ai ajuns în locul potrivit.

În schimb trebuie să îţi spun din start, că nu am o soluţie ce o pot scoate din “joben” pentru tine, dar ceea ce am, sunt procedurile şi experienţa mea şi a echipei mele, ce te poate ajuta ca afacerea ta să se mişte din nou, te va ajuta să recapăţi controlul asupra marketingului tău şi în a readuce “corabia” pe drumul cel bun.  În cazul în care reuşim împreună ca tu să îţi schimbi modul de gândire despre ce înseamnă un marketing sănătos, în cazul în care reuşim să scoatem imaginea firmei tale din acel tipar în care practic se pierde, vei avea şansa de a reuşi.

Cu siguranţă şi la tine vânzările au scăzut cu 30 poate chiar cu 50%, dar această scădere se raportează la două aspecte, şi anume: pe cine ai definit ca fiind clienţii tăi şi cum îţi căutaţi aceşti clienţi. Aceste două lucruri trebuiesc redefinite şi schimbate, iar în cazul în care reuşim, lucrurile vor începe să se schimbe. Nu au cum să nu se schimbe. Trebuie să se schimbe !

Contactează-mă chiar acum

Numele (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj (obligatoriu)