De ce este mai simplu cu ora ?

Ai un buget oarecare pentru promovarea afacerii tale, dar ești un pic derutat în legătură cu ce ar trebui să faci ?. Dacă răspunsul este DA, ai nevoie de o persoană experimentată din domeniu care să se alinieze de partea ta, care întodeauna va fii pe baricade alături de tine, cine îți poate aduce acele idei noi de care ai nevoie şi nu în ultimul rând acel înger păzitor care va veghea ca tu să nu faci greşeli costisitoare în procesul de promovare și desigur toate astea cu plata la ora.

Ştiu că la noi în ţară încă nu se poartă, dar afară, unde s-a cam inventat și “roata”, cotractarea şi plata servciilor cu ora sunt utilizate de majoritatea firmelor din categoria small și medium business. E foarte simplu. De ce ?. Dacă nu ai bugetul necesar în a plătii lună de lună un om de marketing sau nu ai campanii şi activităţi de marketing în foc continuu de ce să plăteşti pe cineva full time. Ai nevoie de un sfat, sau de connceperea unei strategii de lansare a unui produs nou ori realizarea unei simple pagini de web, suni la firma X sau consultantul Y şi îi ceri ajutorul. Sunt două atuuri mari la o astfel de colaborare: în primul rând plăteşti mai puţin şi pe o perioadă scurtă, iar în al doilea rând plăteşti rezultate.

Am o propunere pentru tine care sună cam aşa. Ne întâlnim la sediul tău, sediul BIAssist ori în cel mai rău caz pe online (skype, messenger, etc …). Prima oră e gratuită, iar după prima oră cu siguranţă vei ştii dacă dorești sau nu să lucrezi cu mine. Dacă ți-am câştigat încrederea şi dorești o colaborare, în câteva zile (în funcţie de anvergura proiectului) mă întorc cu soluţiile mele la problemele tale.

Scrie-mi un mail cu problemele tale şi în câteva ore te voi contacta sau poţi suna la 0726-363146.

No Comments Yet.

Lasă un comentariu

You must be logged in to post a comment.