Cam aşa stăm în 2013 … pe bune!

Economia e varză !. De mai bine de 2 ani tot auzim în stânga și în dreapta: “să treacă anul acesta să scăpăm de criză. Sper că anul viitor o să fie mai Ok.” Ideea e, că nu prea avem de ce să mai așteptăm, pentru că n-o să treacă doar că ne-ar conveni nouă.

Începutul acestui an 2013 nu ne dă mari speranțe că lucrurile se vor schimba, așa că nu avem altă soluție și trebuie să rezistăm. Trebuie să supravrețuim. Dar cum ?. Ce ar fi de făcut acum ?. Rețeta corectă cu reușită de 100% nu cred că o deține cineva, dar realitatea fiind dură și situația fiind dată, încearcă să:

  • Nu faci ceea ce ai făcut în vremurile “bune”.
  • Fii întodeauna în mișcare, dar fără să te grăbeşti prea tare.
  • Fii pregătit în orice moment pentru o schimbare.

Economia de azi este noua economie normală. Dacă încerci să aştepţi să se revină la ce a fost cândva, înseamnă că te expui unui risc destul de mare. Treci peste asta cât mai repede și gândeşte-te la ce e de făcut. Oricum, orice ai face trebuie să o gândeşti total diferit decât cum ai făcut-o acum 2 ani.

Cu siguranță că aceste lucruri nu sunt noutăți pentru tine, dar ai demarat ceva până în acest moment? Încă te mai gândeşti să mai aștepți un pic, poate poate … ?. Eu te pot sfătui să NU alegei POATE POATE … !

Ce te sfătuiesc ?

  • 1. Comunică diferit consumatorilor tăi!
  • 2. Fii mai rapid decât concurența!
  • 3. Întodeauna să urmezi paşii de la regula de aur: testează, comunică, întrebă, ascultă, corectează și comunică din nou.

Dacă o faci cum trebuie, cât trebuie și când trebuie, chiar și în aceste momente dificile poţi atinge performanețele financiare de acum 2 ani. Depinde de tine ! Încerci sau aștepţi ?. Mâine s-ar putea să fie prea târziu.

Știu, e o decizie grea dar trebuie luată poate chiar azi !. Pentru că așa stăm … pe bune !

No Comments Yet.

Lasă un comentariu

You must be logged in to post a comment.