BIAssist este diferit! De ce?

Vrei să îți crești vânzările ?

Îmi place să lucrez cu oameni ca tine, cu proprietarii de afaceri mici şi medii, pentru că totul este mai personal și pentru că sunt sigur că vrei să îți crești vânzările. Dacă doreşti să angajezi societatea BIAssist pentru problemele de marketing, brandig și de publicitate, mă vei primi pe mine.

Treaba mea nu este de a conduce o firmă de consultanţă! Treaba mea este de a-ţi creşte vânzările şi de a schimba percepţia clienţilor tăi asupra valorilor companiei tale.

În primul rând voi vorbi cu tine, cu angajaţii tăi şi nu în ultimul rând, cu cei mai importanţi oameni din tot acest angrenaj. Adică, cu clienţii tăi.
Mesajul este atuul în orice moment!. O broşură sau un catalog updatat, un site ori o prezentare updatată, fără un mesaj nou, care să reflecte interesul clientului asupra produsului tău, este doar o risipă de bani. Azi, mai mult ca oricând trebuie să ţii cont de interesul lor asupra unui produs sau altul şi de obiceiurile actuale în procesul decizional. În nici într-un caz nu trebuie să faci greşeala de a continua în a le comunica ce le-ai comunicat şi cum le-ai comunicat acum un an.

După o primă analiză îţi voi spune adevărul pur fără menanjamente despre afacerea şi marketingul tău. Aşa cum se vede din exterior!  Acest lucru nu îţi va putea “livra” niciodată un angajat, să spunem, de la departamentul de marketing. În primul rând pentru că trebuie să-şi analizeze propria muncă, iar în al doilea rând pentru că probabil trebuie să te critice şi pe tine pentru luarea sau neluarea anumitor decizii, ceea ce este şi mai greu pentru un angajat care îşi doreşte să-şi păstreze jobul. Nu generalizez, dar în majoritatea cazurilor asta se întâmplă. Statistica arată că la companiile mici şi medii acolo unde există un departament de marketing, practic este format dintr-un singur om care ocupă funcţia respectivă fără să aibă cunoştiinţele necesare şi mai ales experienţa de a genera lead-uri şi de a-ţi creşte vânzările! De obicei acest angajat “de la marketing” este fiul contabilei, ori fata unui bun prieten de familie. Nu îţi spun să nu îi angajezi, sau să îi dai afară, dar realitatea este că afacerea ta este într-un fel şi în mâna lor. Nu uita: Clienţii sunt prezentul şi viitorul afacerii tale!.

Contactează-mă doar dacă doreşti să-ţi creşti vânzările, să îţi schimbi imaginea companiei tale sau dacă doreşti să afli unde greşeşte “omul tău” de marketing. BIAssist nu este din categoria celor care semnează contracte pentru a-ţi lua banii şi nu este dispus în a te “aplauda” şi în a-ţi spune că totul este OK la tine în firmă. Dacă te decizi de a mă contacta înseamnă că ceva nu merge bine în cadrul firmei tale, aşa că, să fii pregătit pentru un diagnostic real şi dur.

Ştiu că a face un marketing eficient este foarte greu într-o companie mică. Nu pornesc cu vise, că dispui de o sumă cu multe zerouri şi doreşti să mă întrebi cum să-i cheltuieşti :) . Îţi garantez că BIAssist este bun şi în implementare nu numai în a “filozofa” despre marketing şi îţi poate produce minuni chiar şi cu un buget foarte mic.

Încercă servciile BIAssist ! Scrie-mi ori sună-mă ( 0726-363146) pentru a discuta despre schimbările pe care trebuie să le faci.